//

Seminar 20 november '24 - gratis deelname* - Enzymen, de oplossing 'verteert'!

afbeelding van 'Seminar 20 november '24 - gratis deelname* - Enzymen, de oplossing 'verteert'!'
20-11-2024
19:30

Seminar 20 november '24 - gratis deelname* - Enzymen, de oplossing 'verteert'!

"De brede en efficiënte toepassingsmogelijkheden van spijsverteringsenzymen; ter controle van darm, ontsteking en neuro-inflammatie"

– Docent: Pieter Lanoye

Dit seminar word je aangeboden door TIMM Health Care.

Enzymen, de oplossing ‘verteert’! Een efficiënte manier ter controle van darm, ontsteking en neuro-inflammatie. Enzymen zijn essentiële modulen voor onze gezondheid, omdat ze een cruciale rol spelen in tal van biologische processen in ons lichaam. Enzymen zijn eiwitten die fungeren als katalysatoren, wat betekent dat ze chemische reacties versnellen zonder zelf verbruikt te worden.

Een gebrek aan bepaalde enzymen kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen. Enzymen zorgen voor onze spijsvertering en bepalen vaak het verschil tussen ziek of gezond.

In deze nascholing gaat Pieter Lanoye dieper in op de brede en efficiënte toepassingsmogelijkheden van spijsverteringsenzymen ter controle van darm, ontsteking en neuro-inflammatie met toepassingen in de dagelijkse praktijk.

Toegekende accreditatiepunten MBOG 2, waarvan 1 medisch en 1 orthomoleculair

GRATIS deelname*
*In verband met beperkte deelname en de kosten van administratie, zaalhuur, catering etc. kun je je verzekeren van deelname door aankoop van een ticket à € 39,00 (incl. BTW). Binnen 5 dagen na deelname aan het seminar wordt het volledige bedrag retour gestort op je rekening. Bij geen deelname vindt er geen restitutie plaats.

Schrijf je snel in voor dit gratis* seminar, want vol=vol!

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN
Wanneer:
Woensdag 20-11-2024 van 19.30 tot 21.30 uur
Locatie:

Van der Valk Hotel Eindhoven
Aalsterweg 322-Eindhoven

}, 2000); // <-- time in milliseconds