//

Onze merken

Lamberts

Men hoeft niet ziek te zijn om beter te worden

Wij zijn Lamberts en wij willen u iets meegeven: zekerheid. De zekerheid dat uw lichaam met de juiste voeding en voedingssupplementen beter kan worden. De zekerheid dat de voedingssupplementen en kruiden van Lamberts op het terrein van kwaliteit en veiligheid tot de absolute top behoren: uitsluitend geproduceerd door producenten die werken conform de strenge GMP- en de verplichte HACCP-normen. De zekerheid u effectieve voedingssupplementen aan te bieden: de juiste samenstelling, dosis, zuiverheid en garanties voor maximale opname. U kunt elke dag beter worden. Vandaar onze leus. Niet ziek, toch beter.

Laat u aanspreken in uw kracht en verhoog samen met Lamberts uw veerkracht. 

Lees verder →
afbeelding van 'Lamberts'

afbeelding van 'GO Gemmo'

GO Gemmo

GEMMOTHERAPIE BIOLOGISCHE SLEUTELS TOT OPLOSSINGEN GEMMOTHERAPIE

Het woord gemmo is afgeleid van gemma het latijnse woord voor knop. Gemmotheapie is een vorm van fytotherapie, gebaseerd op bereidingen van embryonale plantenweefsels, die zich in een stadium van snelle celdeling of groei bevinden. Men noemt deze therapievorm daarom ook wel fyto-embryotherapie.

Bent u therapeut, medisch of paramedisch geschoold en wilt u uw kennis uitbreiden met gemmotherapie dan biedt Nancy Popieul tal van mogelijkheden. Van opleiding tot gemmotherapeut evenals opleidingsdagen als bijscholing.

Academie voor gemmotherapie

Lees verder →

Dr. Reckeweg

De logica van homeopathische complexmiddelen

Lees verder →
afbeelding van 'Dr. Reckeweg'

afbeelding van 'Laves Colibiogen'

Laves Colibiogen

Colibiogen is een voedingssupplement en bevat de stofwisselingsproducten van: Escherichia coli (stam Laves)

Lees verder →

}, 2000); // <-- time in milliseconds