//

Over ons

Over Health Benefits 08

Gezond ouder worden is een steeds groter thema aan het worden. Niet alleen het bereiken van een hoge leeftijd maar bovenal de kwaliteit ervan is daarbij belangrijk. Dat heeft natuurlijk veel te maken met de eigen gezondheid. Kwaliteit van leven later begint al op vroege leeftijd. Gezonde voeding en een gezonde leefstijl zijn daarbij een eerste vereiste.

Vele mensen vragen zich echter steeds meer af of men wel voldoende gunstige (voedings)stoffen tot zich krijgt. Dit komt door de sterk veranderde milieuomstandigheden, leefgewoontes en voedselbereiding. Is het bijvoorbeeld nodig om via suppletie eventuele klachten op latere leeftijd te voorkomen? Kan suppletie een bijdrage leveren als er eenmaal klachten zijn? Of, speelt suppletie een rol in de kinderjaren?

Op veel van deze vragen heeft Health Benefits 08, of kortweg HB08, een antwoord. Onze mensen hebben een jarenlange ervaring in de markt voor complementaire zorg. We leveren gespecialiseerde producten en diensten aan de professionals (artsen en therapeuten) en retailmarkt (apotheek, drogist en reformzaken). Hieronder vallen seminars, nascholingen, productinformatie en toepassing van homeopathica, fytotherapeutica en voedingssupplementen. HB08 heeft een productassortiment waarbij de samenstelling van de producten altijd gebaseerd is op de laatste wetenschappelijke inzichten. Afgestemd op specifieke nutriënten behoefte van een bepaalde groep.

Holland Pharma is onze partner voor de distributie en verkoop. Met uw vragen hieromtrent kunt u contact opnemen met 088 990 86 00 of naar de website gaan:  www.hollandpharma.nl.

 

Ons Team

Het team van HB08 bestaat uit een kleine groep mensen en we werken samen met onze partners om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Jan Marckelbach

Henk van Heel

Hugo Plug

Hans van Helvert

André van den Assem

Sylvia Scheepers

Linda van Schriek

Femke Jansen

}, 2000); // <-- time in milliseconds